header.apps_alt

employees.headline

employees.intro_text

Sam Myers

General Manager, US

"The coolest thing about working at Simple Feast is the mixture of people that have come together to make this happen. There’s no other place where world-class developers and marketers brush shoulders with world-class chefs and people from the food industry."

Rasmus Grube

Senior Culinary Product Developer

”Jeg er meget begejstret for de forskellige asiatiske køkkener og det indiske køkken, som gør sig fantastisk inden for det plantebaserede felt. Af enkeltstående grøntsager er jeg meget glad for løg og porre. De kan bare ét eller andet. Det er så simpelt. Og så svampe… Jeg elsker svampe!”

Rasmus Kliim

Global Director of Culinary Development

"Jeg elsker at lave mad med grøntsager, og jeg elsker den store variation, der er i alverdens planter. Det hele afhænger af kvalitet samt at spise råvarerne, når de sæsonmæssigt er bedst. Hvis du formår at leve efter dette, så kan selv en nyopgravet-friskkogt kartoffel være mind-blowing."

Thomas Stilling Ambus

Chief Technology Officer

“Det bedste ved at spise plantebaseret er at bryde rammerne for den konventionelle smag med kødet i centrum. Hver enkel plante bliver en smagsoplevelse i sig selv, og man bliver samtidig meget mere opmærksom på måltidet som helhed."

Troels Riis

Director of Data Science

”Det bedste ved at spise en plantebaseret kost er de mange nye retter og den gode samvittighed, der følger med ved at gøre noget godt for klimaet.”

Rikke Jensen

Content Manager DK

”Plantebaseret mad er super lækkert, og jeg ville ønske, det var gået op for mig noget før. Så mange forskellige smagsnuancer og konsistenser, som uden problemer fuldender et måltid uden kød. - Og så giver det mig en rigtig god følelse i kroppen.”

Frederik Søeberg Henriques

VP of Business Development & interim US CoS

“Changing a habit is hard. We all know that. Whether it’s replacing your car with a bike, travel less by plane or eating less meat – we need not to shame but find solutions to make the difference. At Simple Feast we are trying to help nurture the conversation to help as many people as possible to make the change towards a more sustainable living.”

Andreas Mikkelsen

Lead Product Manager

"Mine største klimahelte er de mennesker, der har råd til lange flyrejser og et stort forbrug, men ikke udnytter nogen af delene."

Anna Lindeblad

Marketing Operations Manager, Sweden

"Det bedste ved at arbejde i Simple Feast er at være en del af noget, som er så meget større end én selv. Det inspirerer mig dagligt at arbejde sammen med så mange passionerede og fantastiske mennesker, som gerne vil gøre en forskel og kæmper virkelig hårdt for det."

Anders Vald

Chief Innovation Officer

"Min største klimahelt er æbletræet i min have! Det renser luften, bidrager til biodiversiteten, blomstrer om foråret, giver de sødeste æbler og beder slet ikke om noget til gengæld."

Jakob Jønck

CEO

"Det bedste ved at spise plantebaseret mad er den verden af nye smage og variationer, der åbner sig, og den energi jeg får af det. Jeg har mange yndlingsretter, men lige for tiden tripper jeg over alting med bagte/stegte jordskokker."