Handelsbetingelser

Simple Feast er til dig, der elsker lækker og økologisk mad – færdiglavet og bragt til døren. Måltiderne leveres i glas og skal blot varmes efter vores anvisninger. En gang om måneden leverer vi en kasse til dig med nye og spændende retter – du vælger selv, om du vil modtage 4 eller 8 måltider i kassen. Derudover får du som abonnent Premium-adgang til vores Simple Feast app på din smartphone, som indeholder mere end 1.000 opskrifter – god til de dage, hvor du har tid til at lave mad.

1. Generelt

Disse handelsbetingelser (“Handelsbetingelser”) gælder, når du opretter et abonnement på Simple Feast via vores hjemmeside simplefeast.com. Simple Feast udbydes af Feast Kitchen ApS.

Når du opretter et abonnement, skal du samtidig acceptere Handelsbetingelserne. Du opfordres derfor til at læse Handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du opretter et abonnement. Vi forbeholder os retten til at ændre Handelsbetingelserne. Varsling af ændringer vil ske i overensstemmelse med gældende regler. Du kan til enhver tid læse den nyeste version på simplefeast.com. Hvis der sker ændringer i dit abonnement, sender vi selvfølgelig en e-mail til dig.

2. Sådan fungerer dit abonnement

Du opretter dit abonnement via vores hjemmeside simplefeast.com. Du skal vælge, om du ønsker 4 eller 8 måltider leveret om måneden. Herefter modtager du en kvittering på dit valgte abonnement via den e-mail, du har angivet. Levering sker om onsdagen og med en måneds mellemrum

Du er forpligtet til straks at orientere os, hvis du skifter adresse, e-mail eller telefonnummer.

Du skal oprette dit abonnement senest to dage før den kommende levering. Det er typisk fredag kl. 11 for at få leveret kassen med måltider den følgende onsdag. Du kan dog altid skrive på kundeservice@simplefeast.com eller ringe på + 45 53 65 71 11 hvis du har oprettet dit abonnement efter bestillingsfristen og stadig vil have en kasse leveret. Vi vil i så fald undersøge, om vi alligevel kan nå at levere til dig.

Dit abonnement er et løbende abonnement. Du kan til hver en tid opsige dit abonnement. Læs mere om opsigelse under punkt 4.

Vi leverer over hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer, Grønland og Færøerne) via DAO 365/CoolRunner og BURD. Se evt. mere under FAQ på vores hjemmeside.

DAO 365/CoolRunner og BURD leverer ved din hoveddør. Hvis du ikke er hjemme, accepterer du, at distributøren må stille varerne ved din hoveddør. Simple Feast kan ikke holdes ansvarlig for evt. forringelse af måltidernes kvalitet.

Inden levering modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse. E-mails, der er relateret til dit abonnement, kan kun afmeldes ved at skrive til kundeservice@simplefeast.com.

3. Pris og betalingsbetingelser

Alle priser er i danske kroner inkl. moms og afgifter.

De oplyste priser på et abonnement er ekskl. leveringsomkostninger. Leveringsomkostningerne er 50 kr., uanset om du køber 4 eller 8 glas. Og uanset hvor i Danmark du ønsker din kasse leveret.

Når du opretter dit abonnement, gennemfører du dit køb med en kortbetaling, hvor vi automatisk trækker betalingen for dit abonnement hver måned.

Vi accepterer følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • JCB

Vi opkræver ikke gebyr ved betaling.

Når du opretter dit abonnement, giver du automatisk Simple Feast lov til at trække betalingen for dit abonnement løbende hver måned, indtil du opsiger dit abonnement eller sætter det på pause. Vi sender dig en kvittering via e-mail hver måned, når vi trækker betaling for den kommende levering. Betalingen bliver trukket ugen før leveringen af din kasse. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Læs mere i vores vilkår for automatisk kortbetaling.

Det er dit ansvar, at der ved fornyelse af abonnementet er penge på den konto, som er tilknyttet det betalingskort, du har benyttet ved tilmelding, så vi kan trække betalingen.

Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

  • Du ikke har modtaget den kasse, som du har bestilt
  • Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger
  • Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen.

De data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL). Det er derfor kun Nets, der kan læse dem. Simple Feast eller andre har dermed ikke mulighed for at læse disse data.

Du er forpligtet til at holde dine kortoplysninger opdateret. Du kan til enhver tid slette dine kortoplysninger via vores hjemmeside eller ved at ringe til os på + 45 53 65 71 11. Dine kortoplysninger opbevares ikke hos Simple Feast, men vi videreformidler dine opdateringer eller eventuelle sletning af kortoplysninger.

Sker der ikke betaling for dit abonnement, vil du ikke modtage din kasse med dine måltider.

4. Opsigelse og pause

Der gælder ingen bindingsperiode for dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement når som helst, dog skal det ske senest onsdagen før din næste levering, hvis du ikke ønsker næste måneds kasse.

Sådan opsiger du dit abonnement:

  • Send en e-mail til kundeservice@simplefeast.com. I mailen skal du skrive, at du ønsker at opsige dit abonnement. Husk bare at skrive dit fulde navn, email-adressen som du tilmeldte dig med og dit telefonnummer, så ordner vi resten. Du må også meget gerne skrive hvorfor, du ønsker at opsige.

Når du har opsagt dit abonnement, sender vi dig en e-mail med bekræftelse på din opsigelse.

Bemærk, at du ikke kan opsige dit abonnement ved blot at returnere kassen med dine måltider eller lade være med at betale.

Skal du på ferie, eller ønsker du bare ikke kassen i en periode, kan du sætte dit abonnement på pause ved at skrive til os på kundeservice@simplefeast.com.

5. Fortrydelsesret

Der gælder ingen fortrydelsesret på fødevarer.

6. Reklamation

Vi hører altid gerne fra dig, hvis der er noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Der gælder reklamationsret efter købeloven. Vi kan kontaktes på kundeservice@simplefeast.com eller på telefon + 45 53 65 71 11. Telefonerne er åbne mandag – fredag mellem kl. 10.00 og 16.00 (helligdage undtaget).

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt – både i relation til leveringen af kassen, herunder hvis den slet ikke er leveret, og til selve måltiderne. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service. En reklamation vil altid blive besvaret via e-mail.

Hvis du er statsborger i en anden EU-medlemsstat end Danmark, kan du klage via EU-Kommissionens online klageportal på siden: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

7. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, vores handelsbetingelser eller andet, kan du rette henvendelse til:

Feast Kitchen ApS
Kanonbådsvej 2
1437 København K

CVR-nr.: 36 46 41 27
Telefon: + 45 53 65 71 11
E-mail: kundeservice@simplefeast.com
Hjemmeside: simplefeast.com/food

Handelsbetingelserne er senest opdateret 23. oktober 2017.